BERGAMBACHT • Bergambacht versloeg op sportpark De Hofkamp buur Stolwijk met 5-1.

De thuisclub startte ijzersterk en het was verwonderlijk dat alleen Pieter Meijer scoorde. Toen de tweede treffer uitbleef, kroop Stolwijk uit zijn schulp. Chris Both maakte na een half uur spelen de gelijkmaker. Het team van Robin van de Hulst had pech dat zijn twee backs Michiel Rozendaal (enkel) en Ramon Anker (arm uit de kom) voor rust geblesseerd uitvielen. ,,Dat is geen excuus voor het feit, dat Bergambacht in de tweede helft veel sterker was,” aldus Van der Hulst. ,,We werden op duelkracht afgetroefd.”

Pieter Meijer wist drie keer te scoren. ,,In de rust heb ik mijn elftal op scherp gezet,” vertelde Bergambacht-trainer Jerry de Groot na afloop. ,,Invaller Jelle Hannema, die bereid zich was op het laatste moment aan te sluiten bij de selectie, maakte ons vijfde doelpunt.”

Bron: Regio-voetbal