Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!

Beste leden,

Met Rabo ClubSupport geeft de Rabobank ieder jaar een deel van haar winst aan verenigingen. Ook dit jaar weer.

Heb je een rekening bij de Rabobank en ben je lid van de bank dan kun je stemmen tussen 4 en 25 oktober 2021. Het is dit jaar mogelijk om te stemmen via de Rabobank app of als je ingelogd bent op de website van de Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig!

Rabobank leden mogen vanaf 12 jaar mee stemmen voor de Rabo Clubsupport. Ieder Rabobanklid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen of stichtingen.

V.V. Bergambacht heeft zich ook aangemeld. Nadat we de bijdrage van vorig jaar hebben besteed aan het realiseren van een overkappig tussen de kantine en kleedkamers, zullen we de bijdrage nu gebruiken voor nieuwe ballen en trainingsmaterialen.

Ben je nog geen lid van de Rabobank, maar heb je wel een bankrekening bij de Rabobank, meld je dan nu aan als lid via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Het kost je niets, maar je kunt wel daardoor jouw favoriete vereniging steunen.

Wij hopen graag op je stem.

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur V.V. Bergambacht