Al decennia lang is FysioFitness en Fysiotherapie Bergambacht een vertrouwd gezicht in het dorp, en ook voor voetbalvereniging Bergambacht. Ooit alleen een praktijk voor fysiotherapie, maar het ondernemershart van Kees Bakker zocht al snel de combinatie met de liefde voor sport en beweging. Als een van de eersten in Nederland (1990) met de gouden combinatie fysiotherapie en fitness, groeiden ze al snel uit het jasje aan de Pleinstraat en sindsdien zijn ze al 25 jaar gevestigd en gegroeid aan de Meidoornstraat.
 
Na 44 jaar is het voor Kees tijd geworden om het ondernemerschap over te dragen en ruimte te creëren om zich nog een periode, met veel plezier, alléén nog bezig te gaan houden met de basis van waaruit dit allemaal is opgebouwd: de fysiotherapie.
 
Het eigenaarschap van FysioFitness en Fysiotherapie Bergambacht is daarom per 1 juli 2021 overgedragen aan drie enthousiaste, ervaren en bekende opvolgers.
 
Nanda van Elven, Patrick Potuijt en Sabine Bakker zijn al vele jaren bekende gezichten aan de Meidoornstraat en in het dorp. Zij verheugen zich er enorm op om de naam hoog te houden en de vertrouwde kwaliteit te bieden die u van hen gewend bent!
 
Voor de klant verandert er eigenlijk niets en daar zijn ze erg blij mee. Men ziet nog steeds álle bekende gezichten en ze behouden al hun specialisaties, expertises, keurmerken en registraties. Ze blijven dan ook onverminderd gedreven en enthousiast voor een ieder klaar staan. Precies zoals u al decennia van hen gewend bent!
 
Kees is ook al jaren betrokken bij onze voetbalvereniging. Zo is hij de fysiotherapeut van de selectie van VV Bergambacht en zorgt hij er wekelijks voor dat iedereen fit aan de aftrap kan verschijnen. Dit zal hij blijven doen en daar zijn we ontzettend blij mee! Geniet van de vrijere momenten Kees en voor Nanda, Patrick en Sabine, veel succes!