Vrijdag 14 mei was er op VV Bergambacht een vriendinnenmiddag. Jong en oud uit de hele omgeving mochten komen proeftrainen onder leiding van trainers en spelers van de huidige meidenafdeling bij VV Bergambacht. Ondanks de vele regen die naar beneden kwam, was het een hele leuke middag voor iedereen. Het enthousiasme spatte er vanaf en dat is natuurlijk iets waar iedereen het voor doet!

 

De leiding van deze middag had alles tot in de puntjes geregeld, bedankt hiervoor! In de pauze kreeg iedereen iets te drinken en kon er wat fruit gepakt worden. Echter, de chips had de voorkeur op de appels en bananen..... Maargoed, het was het feestje van de meiden en die waren aan het genieten! Het slechte weer had hier geen invloed op, alle meiden gingen als de brandweer en ze lieten zich allemaal gelden als echte doorzetters.

 

Als klap op de vuurpijl was IJscokar Del Monte ook nog aanwezig om de speelsters allemaal te voorzien van een heerlijk gratis ijsje. Enorm attent Del Monte, bedankt!

 

Inmiddels zijn er al enkele inschrijvingen binnen van nieuwe meiden bij onze vereniging naar aanleiding van de vriendinnenmiddag. Enorm leuk dat jullie volgend seizoen bij VV Bergambacht komen voetballen. Weet je nog meer vriendinnen die het leuk vinden om een keer mee te trainen? Of heb jij je nog niet ingeschreven, maar wil je wel graag komen voetballen? Aanmelden kan alsnog! Bel of app Rianne Vermeulen: 06 336 219 90.

 

Maar de foto's zeggen meer dan duizend woorden, dus bekijk snel de link hieronder:
https://www.flickr.com/photos/vvbergambacht/albums/72157719328533096