Jarenlang trainen en wedstrijden spelen met de jongens heeft Lucy dan toch gebracht waar ze toch stiekum van droomde, namelijk om Feyenoord speelster te zijn. Dat mooie shirt aan te mogen trekken en dan spelen voor de eer van de club op Zuid. De club die ze zo aangemoedigd heeft de afgelopen jaren als supporter.

Dromen zijn geen bedrog dus, gelukkig maar! ❤️⚽️De afgelopen jaren zat Lucy al zo goed als standaard bij de KNVB selecties. Vorig jaar viel ze net af voor de beste 25 speelsters van Nederland onder 14 jaar. Dat was al waanzinnig knap.Talent wordt gelukkig toch herkend en dat is echt de verdienste van Manon Melis. Echt een bevlogen pionier. Zij heeft het meisjesvoetbal op de kaart gezet binnen de Feyenoord organisatie. De voetbalkwaliteiten vielen snel op, vooral de rust aan de bal en de passing. Altijd weten waar ze staat in het veld. Knap hoor!

Bij v.v. Bergambacht heeft ze het voetballen geleerd van Jeroen van Luit en Robbert Spee t/m de JO11, daarna heeft ze Jordi Potuyt gehad als trainer en dit seizoen Vincent Kramer die Lucy aanvoerster maakte.

We zijn als club trots dat Lucy nu gaat voetballen met topsportstatus bij Feyenoord. Ze zal naar het Thorbecke gaan om het leren en het voetballen beter te kunnen combineren.

Heel veel succes topper!!! Blijf wel gezellig af en toe langskomen om je opvolgers te zien spelen, want er loopt nog zat ander talent in de meisjesteams van v.v. Bergambacht. 😉 Je bent altijd welkom!