View this email in your browser

Nieuws vanuit het Bestuur

Uitnodiging algemene ledenvergadering
seizoen 2019-2020

Door alle coronamaatregelen heeft de jaarvergadering van het seizoen 2019 – 2020 nog niet plaatsgevonden. In oktober 2020 hoopten wij in het voorjaar wellicht weer bij elkaar te kunnen komen en hebben toen besloten de vergadering uit te stellen naar het voorjaar 2021.

Helaas zit bij elkaar komen er op korte termijn nog niet in en hebben wij als bestuur besloten om de jaarvergadering 2019 – 2020 in digitale vorm te laten plaatsvinden via MS Teams.

De vergadering zal plaatsvinden op maandag 22 maart a.s., aanvang 20.00 uur.

Om deel te nemen verzoeken wij je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de aanmelding zullen wij te zijner tijd per e-mail een link sturen waarmee je toegang hebt tot de digitale vergadering.

Kinderen die lid zijn, kunnen zich digitaal laten vertegenwoordigen door een senior lid, maar dienen vooraf een machtiging in te vullen. Als dit gewenst is, stuur dan een mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als je een vraag hebt voor de rondvraag, verzoeken wij je deze vóór 20 maart 2021 per e-mail te stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tijdens de vergadering zal deze dan worden behandeld.

We zien je aanmelding graag tegemoet zodat wij dit bijzondere seizoen kunnen afsluiten.

Met sportieve groeten,
Bestuur VV Bergambacht

De agenda voor de vergadering van 22 maart 2021 en de notulen van de vergadering van 25 november 2019 tref je hierbij aan via onderstaande link:

Agenda algemene ledenvergadering 22 maart 2021

Notulen algemene ledenvergadering 25 november 2019

Copyright © 2021 VV Bergambacht, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp