Hoofdtrainer van het eerste elftal, Jerry de Groot, blijft langere tijd aan de club verbonden! Jerry de Groot en VV Bergambacht zijn overeengekomen het huidige contract met twee seizoenen te verlengen.

Beide partijen zijn heel positief over de huidige samenwerking en de ontwikkelingen die de selectie doormaakt. Ondanks de Corona perikelen, die nu alweer voor de tweede keer het seizoen beïnvloeden, zijn we erg blij met de manier van werken. Mede hierdoor is de continuïteit waarborgen binnen onze selectie heel erg belangrijk en daarom zijn we verheugd dat we de samenwerking met Jerry met meerdere seizoenen hebben kunnen verlengen.  
 
Afgelopen weken heeft onze hoofdtrainer meegelopen bij alle jeugdteams en heeft daarmee al een kijkje kunnen nemen bij de jonge talenten waar hij mee zal gaan werken. Jerry heeft een hoop gezien en was zeer tevreden over het beleid en de kwaliteit bij de jeugd. Het ziet er daarom rooskleurig uit voor ons als vereniging en we zien daarom een mooie toekomst tegemoet.
 
Wij hopen net als Jerry dat we allemaal weer snel competitie kunnen voetballen.
 
Namens het bestuur, Rene ter Braak