Helaas vinden er door het Coronavirus geen wedstrijden plaats op ons mooie complex. Geen jonge talentjes langs de velden als het 1e speelt, de aanmoedigingen, de blikken naar de spelers en het juichen bij de goals. Niks van dat alles helaas.

Daarom leek het ons leuk om de jeugd in contact te brengen met spelers die ze normaal gesproken zien spelen op de zaterdagmiddag.
De appjes volgden elkaar snel op van: ''Ja tof! Geweldig initatief! Natuurlijk ben ik er!'', tot: ''Ja Gerard, je kan op mij rekenen! Maar wel erg vroeg hoor... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚''.

Ook hoofdtrainer Jerry de Groot vond het een geweldig idee en ziet ook in, naast dat hijzelf doordeweeks mee gaat lopen bij de trainingen van alle jeugdteams, dat die verbinding van de selectie met de jeugd belangrijk is.

Om 08.45 uur waren de trainers al aanwezig. Ieder tweetal had de voorbereiding gedaan en na het kopje koffie, thee en zelfs gewoon cola..., gingen ze de oefeningen uitzetten. Veel enthousiasme viel me op. Geweldig!

De leiders en trainers van de jeugdteams hadden iedereen goed geïnformeerd, want er was zo'n 90/95% opkomst. Top toch?! Alles begint met beleving en plezier! De foto’s hieronder zeggen genoeg...

Trainers JO9 : Dennis Hordijk en Rody Bezemer
Trainers JO10: Jelle Hordijk en Max Bakker
Trainers JO11-3/ JO13-2: Jelle Bodegom en John van Dam
Trainers JO11-1/JO11-2 : Jerry de Groot en Stefan de Man
Trainers JO13-1: Pieter Meijer en Stefan van der Waals

Top gedaan mannen, erg leuk! Vooral ook jullie enthousiasme werd erg gewaardeerd door de jeugd. We hopen dat jullie zelf ook weer snel mogen trainen en wedstrijden spelen. Dan komen wij jullie weer aanmoedigen in de race naar de 3e klasse.

Speciale dank ook nog voor Tamara Zeltenreich en Willem Jan Barendregt voor de verzorging van koffie, thee en limonade voor de jeugd. Jordi Potuijt bedankt voor de coördinatie op veld 1.

Alle foto's zijn ook te zien op onze sociale media kanalen Facebook en Instagram!