Met Rabo ClubSupport geeft de Rabobank ieder jaar een deel van haar winst aan verenigingen. Ook dit jaar weer.


V.V. Bergambacht had zich ook aangemeld net als afgelopen jaren. Nadat we de bijdrage van vorig jaar hebben besteed aan de aanschaf van LED-verlichting/zonnepanelen, willen we de bijdrage dit jaar besteden aan het realiseren van een overkapping tussen de kantine en kleedkamers, zodat we in de toekomst, als de kantine weer open mag, meer mensen een beschutte plaats langs de lijn kunnen bieden!

 

En dat is gelukt! De overkapping is bijna af en wij hebben als V.V Bergambacht een prachtig bedrag mogen ontvangen van de Rabobank: €1.042,55. De Rabo Clubsupport dus zoals ieder jaar weer een mooi succes! En we maken zelfs nog kans op een hele mooie extra prijs! Deel ons social media bericht met de Rabobank cheque die is overhandigd aan de onderhoudscommissie en vermeld hierbij #ClubSupportHIJ. Onder de verenigingen met de meeste en leukste berichten worden er nog mooie geldprijzen verdeeld!

 

De cheque is overhandigd aan onze onderhoudsploeg. Die wensen wij veel succes met de laatste loodjes aan de overkapping. En alle leden: Bedankt voor het stemmen!