Update Coronamaatregelen:

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 28 september jl. zijn wij verplicht de volgende nieuwe maatregelen te nemen bij VV Bergambacht. De maatregelen gaan in op dinsdag 29 september 2020 om 18.00 uur.

Voor de komende drie weken geldt:

• De kantine blijft gesloten

Voor spelers en begeleiders zal, zoals gewoonlijk, voor water/koffie/thee/limonade worden gezorgd.

• Geen publiek bij trainingen en wedstrijden, jeugd en senioren. Dit geldt ook voor ouders, broers, zussen of opa's en oma's!

Bij jeugdwedstrijden is er 1 uitzondering voor die ouders die de kinderen naar een uitwedstrijd rijden. Noodzakelijk is wel dat deze ouders strikt de 1,5 meter regel respecteren. Bij overtreding van deze regel zal de wedstrijd kunnen worden stil gelegd.

Mochten er vanuit de overheid tussen nu en drie weken nieuwe maatregelen worden ingezet, dan zullen wij deze volgen.

Geen goed nieuws voor ons als fans van de voetbalsport, maar helaas kunnen wij de boodschap niet mooier maken dan dat deze is. Laten we hopen dat deze maatregelen zo snel mogelijk weer worden versoepeld.