Op zaterdag 19 september is de Grote Clubactie 2020 gestart! Wil je kans maken op mooie prijzen en ook wederom direct de vereniging steunen? Koop dan onze loten van vv Bergambacht! In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-! De loten kosten € 3,00 per stuk, waarvan er € 2,40 per lot naar de vereniging gaat. De opbrengst van de loterij zal worden gebruikt om een overkapping tussen de kantine en kleedkamers te realiseren.
 
De loten worden weer door de teams verkocht. Elk team ontvangt 2 boekjes om te verkopen. Extra boekjes zijn te verkrijgen in de commissiekamer. Het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt, wint een voetbalclinic. Het seniorenteam dat de meeste loten verkoopt, wint een bittergarnituur en 2 kannen bier.
 
Kids-verkoopwedstrijd
40 loten of meer verkocht? Geef je op voor de Kids-verkoopwedstrijd!
 
De beste loten verkopers van 2020 maken met de Kids-verkoopwedstrijd ook dit jaar weer kans op fantastische prijzen:
Hoofdprijs: Nintendo Switch met jouw favoriete spel!
2e prijs: een fiets
3e-40e prijs: 4 entreekaarten Bobbejaanland
41e-65e prijs: Masita trainingspak
66e-165e prijs: Masita cadeaubon ter waarde van € 25,00
 
Helaas kunnen de loten momenteel niet langs de lijn worden verkocht, wij hopen daarom dat jullie de boekjes rond laten gaan in de familie of de loten op gewenste afstand verkopen aan de buren, vrienden of kennissen. Het is ook mogelijk V.V. Bergambacht te steunen via de volgende link: https://clubactie.nl/lot/v.v.-bergambacht/423877
 
Laten we er, ondanks de corona, met elkaar weer een succesvolle actie van maken!
 
 

Steun de club, steun vv Bergambacht!