Vanaf nu is bij onze vereniging de Seizoenkaart V.V. Bergambacht 2020 / 2021 verkrijgbaar! Deze kaart is natuurlijk niet, zoals bij grote clubs, persoonsgebonden of bedoeld als toegangskaart. Vandaar een knipoog. Want wedstrijden van V.V. Bergambacht zijn en blijven voor iedereen toegankelijk en gratis.

Om deze unieke seizoenskaart 2020/2021 aantrekkelijk te maken zitten er ook nog eens 4 gratis drankjes op elke kaart (m.u.v. mixdrankjes). De Seizoenkaart V.V. Bergambacht is leuk als collectorsitem voor jezelf, maar natuurlijk ook om weg te geven, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau. Ook onze sponsors kunnen seizoenkaarten kopen om aan hun klanten en relaties cadeau te kunnen doen.

Om het nog aantrekkelijker te maken is er een loterij gekoppeld aan de verkoop. Iedereen die één of meerdere kaarten bestelt, doet automatisch mee aan de loterij. Bij de eerste thuiswedstrijd van de competitie in het nieuwe seizoen 2020/2021 worden de prijzen uitgereikt, waaronder 2 VIP kaarten voor een wedstrijd van Sparta!

Bestel nu! Verkoop en meer informatie
De Seizoenkaart V.V. Bergambacht kost € 12,50 en is vanaf nu verkrijgbaar. Voor het bestellen van een of meerdere seizoenkaarten kan een Whatsapp berichtje worden gestuurd naar René ter Braak (06 - 209 77 836) of naar Tineke Hordijk via (06 - 109 11 782). Vermeld daarbij het aantal kaarten en je naam. Je ontvangt dan van hen een betaalverzoek, ook via whatsapp. Voor meer informatie over de Seizoenkaart V.V. Bergambacht kun je contact opnemen met René ter Braak. De seizoenkaarten zijn vanaf de start van de nieuwe competitie op te halen bij de club.

Mede mogelijk gemaakt door:
De Seizoenkaart V.V. Bergambacht 2020 / 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Bezemer Bouw - www.bezemerbouw.nl
Plus van der Vlist - www.plusvandervlist.nl
VLS Facilitaire Diensten Zwijndrecht - www.vls.nl

Een steuntje in de rug voor de vereniging
Door het uitgeven van de Seizoenkaart V.V. Bergambacht hoopt de vereniging het tekort aan kantine-inkomsten als gevolg van de corona maatregelen te beperken.