:Nadat de competitie abrupt ten einde kwam i.v.m. het virus, zijn we als TC niet stil gaan zitten. In de voetbal loze weken hadden we immers ruim voldoende tijd om alweer vooruit te kijken richting komend seizoen.

Met Jerry de Groot als hoofdtrainer waren we er al in een veel eerder stadium uit, dat hij ook komend seizoen als hoofdtrainer aan de v.v. Bergambacht blijft verbonden. Zowel de trainer als de club zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Wel wisten we dat Simon van Nieuwkasteele aan zijn laatste seizoen bezig was als trainer van het 2e. Gelukkig hebben we overeenstemming kunnen bereiken met Aram Kroos uit Papekop. Aram heeft tien seizoenen het 2e elftal van de v.v. Cabauw onder zijn hoede gehad. Weet ,door zijn ruime ervaring, als geen ander hoe om te gaan met spelers van een tweede team. Daarnaast kan hij zich prima vinden in het beleid van de club.

Ron de Heer zal ook komend seizoen de rechterhand zijn van Jerry bij het 1e team. Ook Koos Sloof zal aanblijven als loop/conditietrainer en zal  ook assisteren bij de  trainers van de B-selectie (2e en 3e).  Met Frans Smit (trainer/coach 3e), Rob v. Wilgen (hersteltrainer) en Willem-Jan Barendregt (keeperstrainer) is de staf rond.

M.b.t. de spelersgroep zijn er enkele mutaties te melden. Erik Kuiper (v.v. Schoonhoven) en Kelvin Potuyt (zondag) stoppen bij de selectie. Daarnaast komen Jan Smits (Spirit), Jordi de Graaf (Ammerstol) en John v. Dam (SPV ’81) de selectie versterken. Tevens zijn er een achttal (talentvolle) spelers vanuit de JO19 aangesloten bij de groep.  De 1e voorbereiding (juni/juli) ,met een groep van 46 spelers, zit er inmiddels op. Besloten is dat we het aantal selectieteams gaan uitbreiden naar drie.  De A selectie  (1e) zal uit ca 16 spelers bestaan. De B selectie dus uit ca. 30 spelers m.b.t. de invulling voor het 2e en 3e. Het 2e blijft in de res. 3e klasse (A-categorie) spelen en het 3e selectieteam in de res. 4r klasse.

Op deze manier spelen en trainen alle selectiespelers op niveau

De 2e voorbereiding zal op zaterdag 8 augustus van start gaan. Trainen verder die week op maandag, dinsdag en donderdag, voordat de eerste oefenwedstrijd op zaterdag 15 augustus  op het programma staat.

Vanaf zaterdag 29 augustus zullen de bekerwedstrijden starten, waarna de eerste competitieronde begint op zaterdag 19 sept.

M.b.t. de indelingen is het 1e ingedeeld met o.a. clubs uit de streek. Kunnen dus weer genieten van de vele derby’s. Het 2e heeft een pittige opgave in de 3e klasse, maar hebben veel vertrouwen om goede resultaten te behalen.

Het 3e selectieteam zal ingedeeld worden in de 4e klasse. Tegenstanders zijn op moment van schrijven nog een vraagteken.

Zowel  spelers, trainers,  begeleiding als TC  kijken uit naar het nieuwe seizoen, met hopelijk prima resultaten.

TC selectie / senioren:

Aart Zanen

Cees van Rees

Oefenprogramma:

Datum Wedstrijd Tijdstip
Zaterdag 15 aug. Bergambacht 1  - Perkouw 1 15.00u
Donderdag 20 aug. Bergambacht 1, toernooi FC Ijsselmonde (tegenstander volgt) 20.00u
Zaterdag 22 aug. Bergambacht 1, toernooi FC Ijsselmonde (tegenstander volgt) 14.30u
  Bergambacht 2, wedstrijd bij FC Ijsselmonde 12.00u
Dinsdag 25 aug. Nieuwerkerk 1  -  Bergambacht 1 20.00u
  Bergambacht 2  -  Groot-Ammers 2 20.15u
Zaterdag 29 aug. Bekerwedstrijden (1e ronde)