Jeugdfonds Sport & Cultuur spant zich in om sporten voor elk kind financieel mogelijk te maken. Dit bericht willen wij als voetbalvereniging graag delen.

Als gevolg van de coronacrisis hebben meer gezinnen te maken met geldzorgen. Kinderen en jongeren die voor de crisis wekelijks naar het voetbalveld, dansschool, judovereniging of muziekles gingen, staan mogelijk volgend seizoen aan de zijlijn. Hun ouders kunnen de contributie of het lesgeld niet meer betalen. 

Om al deze kinderen toch een kans te geven op sport of cultuur is het jeugdfonds Sport & Cultuur gestart met de campagne 'Mag ik straks ook weer meedoen?'.

Via de campagne 'Mag ik straks ook weer meedoen?' willen ze hun bekendheid vergroten bij gezinnen die helaas in financiële problemen zijn gekomen. Deze week is de speciale campagnepagina magikweermeedoen.nl live gegaan. Deze pagina is bedoeld om ouders die door de coronacrisis in de financiële problemen zijn gekomen, te laten weten dat het Jeugdfonds Sport & Cultuur ze kan helpen.

Bezoek voor meer informatie de website: www.magikweermeedoen.nl. Hierin is informatie te vinden als je zelf hulp nodig hebt, maar hier staat ook hoe je zelf een ander kind kunt helpen.