Jongens en meisjes! Vind je het leuk om wedstrijden te spelen in een team, doelpunten te maken of juist verdedigen? Hou je van buiten zijn en ben je ouder dan 5,5 jaar? Kom dan lekker voetballen bij V.V. Bergambacht!
 
Gezellig met vriendjes of vriendinnetjes spelen of je eerste stap zetten richting het Nederlands Elftal. Het kan allemaal op deze mooie club. En kennis maken met V.V. Bergambacht kan door drie keer gratis mee te trainen. Reken maar dat je het leuk vindt!
 
Drie keer meetrainen kan per direct en uiteraard nog wel rekening houdend met de maatregelen rond het coronavirus. Besluit je voor 1 juni lid te worden, is de kans het grootst dat je na de zomer in een leuk team speelt!
 
Komend seizoen hebben we voor elke pupillenleeftijd een aparte categorie. Dit houdt in: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11, JO12 en JO13. Voor oudere starters zijn er de teams: JO15, JO17 en JO19). Ook meiden zijn meer dan welkom. We hebben leuke teams in verschillende leeftijdscategorieën.
 
 
Senioren
 
Voor senioren hebben we komend seizoen ook genoeg heren- en damesteams. Vooral de dames kunnen wel wat versterking gebruiken. Ben jij op zoek naar gezelligheid en sportiviteit? Kom dan voetballen bij de dames van VV Bergambacht!
 
In verband met het coronavirus is het voor senioren niet mogelijk om voor de zomer al een keer mee trainen, want die mogen helaas nog niet trainen… Na de zomer hopen wij weer te kunnen starten!
 
Vragen over onze vereniging kunnen per mail gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over een lidmaatschap bij onze vereniging en het inschrijfformulier vind je hier.