Vrijdag 3 april zouden onze jeugdleden en leiders opnieuw met auto's en aanhangers door het dorp trekken om lege statiegeldflessen op te halen. 

Helaas door het Coronavirus kan bovenstaande activiteit niet doorgaan!

Maar, wij zullen snel een nieuwe datum zoeken en dit communiceren met jullie.

Bewaar dus vanaf nu al je lege statiegeldflessen en lege bierkratjes of bonnetjes voor deze actie. Vertel het aan de buren en je familie, zodat we kleedkamers vol met statiegeldflessen en lege kratten kunnen ophalen op een later tijdstip.
Alle pupillen van de JO7-, JO8-, JO9-, JO10-, JO11-, JO12- en JO13- en MO13-teams doen mee aan deze activiteit. Zij ontvangen hierover een apart e-mailbericht.

De statiegeldflessen actie wordt georganiseerd in samenwerking met supermarkt Plus Van der Vlist, Lidl Bergambacht en met goedkeuring van de Gemeente Krimpenerwaard.

 

Met vriendelijke groet,

De Activiteitencommissie.

 

Vorig jaar, tijdens onze vierde editie van de statiegeldflessenactie, was het tussen 18.00 - 20.00 echt een drukte van belang. Auto's en busjes reden heen en weer, kinderen en ouders stonden driftig de BigBags vol te laden met statiegeldflessen. Ook de bierkratjes stapelden zich op. Vorig jaar wisten we een bedrag van ruim  1.300,00 op te halen. Hopelijk, met jullie hulp, kunnen we daar dit jaar overheen!