Woensdag 23 oktober a.s. organiseren wij bij V.V. Bergambacht voor de kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud een "Instuif cq. Vrienden- en vriendinnendag".

Het programma, met onder meer voetbalspelletjes en onderlinge wedstrijden, start om 9.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur is er eten.

Om organisatorische redenen willen wij van te voren weten hoeveel deelnemers we hebben. Schrijf nu uw zoon/dochter, met vriend(en) en vriendin(nen), neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje in door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van de naam/namen en de leeftijd(en).

Inschrijven kan tot en met 19 oktober 2019!!

 

Ps. Mocht u als ouder in de gelegenheid zijn om te helpen, bijvoorbeeld tijdens de lunch, of in de ochtend bij de spelletjes, laat het ook dan even weten. Ook leden van 13 jaar en ouder worden opgeroepen om zich aan te melden voor een helpende hand bij de spelletjes en als scheidsrechter tijdens de onderlinge wedstrijdjes. 

Bij voorbaat hartelijk dank!!