De verkoop van loten voor de Grote Club Actie sluit bijna. Ben je nog niet benaderd om een lot te kopen en wil je VV Bergambacht toch steunen, ga dan naar: https://clubactie.nl/lotkopen.html. Een lot kost € 3,00, waarvan € 2,60 naar onze vereniging gaat.
Alvast hartelijk bedankt!!
Ps. Willen de leiders of spelers die thuis nog boekjes met verkochte loten hebben liggen, deze graag voor zaterdag 30 november inleveren bij Tineke Hordijk!
 
Wil je kans maken op mooie prijzen en ook weer direct de vereniging steunen? Koop dan onze loten! In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-! De opbrengst zal worden gebruikt om de huidige overkapping op het terras door te trekken richting de speeltuin.

De loten worden weer door de teams verkocht. Elk team ontvangt 2 boekjes om te verkopen. Extra boekjes zijn te verkrijgen bij het secretariaat. Het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt, wint een voetbalclinic. Het seniorenteam dat de meeste loten verkoopt, wint een bittergarnituur en 2 kannen bier.
 
Ben jij een topverkoper, doe dan mee met de landelijke verkoopwedstrijd. Wat kun je winnen?
  • Nintendo Switch
  • Een fiets
  • Een dagje naar Bobbejaanland en nog 150 andere prijzen.
Ook is het mogelijk om als team mee te doen aan de landelijke team verkoopwedstrijd. Je maakt dan kans op mooie prijzen:
  • 8 verschillende clinics van topsporters van o.a. Mink van Weerden
  • een bioscoopzaal voor je team
  • nieuw tenue voor het hele team
  • een dagje naar Bobbejaanland met je hele team

Wil jij of jullie team zich opgeven als topverkoper of als topverkopend team, stuur dan een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam of team, dan zorgen wij dat je wordt opgegeven.

Laten we er met elkaar weer een succesvolle actie van maken!