Beste ouder / verzorgers,

Bijgaand treft u een bijlage aan waarin de voorlopige indeling voor het komende seizoen 2019-2020 is opgenomen. Als toevoeging is in het overzicht opgenomen hoe de Technische Commissie (TC) van vv Bergambacht tot deze voorlopige indeling is gekomen.

Ik wil nog wel even aangeven dat het een voorlopige indeling is en dat indien nodig er nog wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Tevens willen we ook nog even aangeven dat als de definitieve indelingen bekend zijn er in de winterstop door de TC een evaluatie van de indelingen gaat plaatsvinden.

In het overzicht zijn de leiders en trainers nog niet opgenomen de invulling hiervan wordt vooraanvang van de competitie via een e-mailbericht aan iedereen verzonden. In deze mail worden ook de trainingstijden, de eerste training en de start van oefenwedstrijden etc. vermeld.

Ook komend seizoen hechten we weer veel waarde aan normen en waarden. Hiermee bedoelen we dat iedereen respect toont voor medespelers, trainers, leiders, scheidsrechters en tegenstanders. Oftewel, je gaat met een ander om zoals je zelf graag zou willen hoe een ander met jou omgaat.

Het seizoen is nog niet afgelopen diverse teams hebben nog toernooitjes en het tentenkampvoetbal komt er ook nog aan, ik wens iedereen daar nog veel voetbalplezier mee. En dan allemaal lekker van de zomer genieten om na de zomervakantie weer lekker fris en fruitig aan een nieuw leuk en sportief voetbalseizoen te beginnen.

Als er vragen zijn kunt u altijd bellen, mailen of appen.