Vrijdag 5 april zullen onze jeugdleden en leiders opnieuw met auto's en aanhangers door het dorp trekken om statiegeldflessen op te halen. 

Bewaar dus vanaf nu al je lege statiegeldflessen en lege bierkratjes voor deze actie op 5 april a.s. Vertel het aan de buren en je familie, zodat we kleedkamers vol met statiegeldflessen en lege kratten kunnen ophalen!

  Alle pupillen van de JO, 7, JO8, JO9, JO10, JO11, MO11, JO12 en JO13-teams doen mee aan deze activiteit. Zij ontvangen hierover een apart e-mailbericht.

  Zet 5 april (18.00 - 20.00 uur) dus vast in je agenda. Het is echt noodzaak dat alle kinderen deelnemen, dus alleen als je ECHT niet  kan, meld je je af bij je leider. Ouders die hun steentje kunnen bijdragen (begeleiding en/of auto/aanhanger) zijn erg welkom! Vorig jaar is wel gebleken dat het best een hele klus is en vele handen maken licht werk.

 

De statiegeldflessen actie wordt georganiseerd in samenwerking met supermarkt Plus Van der Vlist, Lidl Bergambacht en met goedkeuring van de Gemeente Krimpenerwaard.

Met vriendelijke groet,

De Activiteitencommissie.

 

Vorig jaar, tijdens onze vierde editie van de statiegeldflessenactie, was het tussen 18.00 - 20.00 echt een drukte van belang. Auto's en busjes reden heen en weer, kinderen en ouders stonden driftig de BigBags vol te laden met statiegeldflessen. Ook de bierkratjes stapelden zich op. Vorig jaar wisten we een bedrag van ruim  1.100,00 op te halen. Hopelijk, met jullie hulp, kunnen we daar dit jaar overheen!