Beste leden, ouders, verzorgers,

Hierbij een nieuwsbrief vanuit het bestuur. De bekerwedstrijden zijn inmiddels gespeeld en het seizoen is gestart. De hoogste tijd om de volgende onderwerpen met u te delen:


AVG

Per 25 mei 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) ingegaan.

Ook V.V. Bergambacht heeft passende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Voor het volledige privacybeleid verwijzen wij u naar onze website (Home > Vereniging > Privacybeleid).

 

Instuif – Vrienden- en vriendinnendag – woensdag 24 oktober 2018

Ben jij tussen de 5 en 10 jaar oud? Kom dan woensdag 24 oktober a.s. samen met je vriend(in) naar de “Instuif – Vrienden- en vriendinnendag” bij V.V. Bergambacht. Het programma, met onder meer voetbalspelletjes en onderlinge wedstrijden, start om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur is er eten. Schrijf jou en je vriend(en) en vriendin(nen), neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje in door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van je naam en leeftijd. Inschrijven kan tot en met 20 oktober 2018!

 

Ps. Ben je ouder dan 10 jaar en wil je ons graag helpen?  Ook dan kun je je aanmelden via het e- mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle hulp is welkom! Mocht u als ouder in de gelegenheid zijn om te helpen, bijvoorbeeld tijdens de lunch, of in de ochtend bij de spelletjes, laat het ook dan even weten. Bij voorbaat hartelijk dank.

 

Scheidsrechterscursus jeugd

In de herfstvakantie willen we starten met een scheidsrechterscursus voor de jeugd. Sinds vorig seizoen heeft de KNVB een totaal nieuwe pupillencursus die een combinatie is tussen spelbegeleider/pupillenscheidsrechter. Dit heeft te maken met de vele veranderingen in het pupillenvoetbal. De cursus wordt op twee avonden gegeven door iemand van de KNVB, met een aantal weekenden tussen les 1 en les 2 i.v.m. de praktijkwedstrijden.

Ook wordt er gebruik gemaakt van een app waar de deelnemers quizvragen en een eindtoets in moeten maken.

 

Ben je 12 jaar of ouder en lijkt het leiden van pupillenwedstrijden je gaaf? Geef  je dan op voor de cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter. Dit kan door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Grote Club Actie

15 september is de Grote Clubactie gestart! Wil je kans maken op mooie prijzen en ook weer direct de vereniging steunen? Koop dan onze loten! De loten kosten € 3,00 per stuk. Hiervan gaat € 2,40 per verkocht lot naar de clubkas van onze vereniging! De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugd.

 

In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van

€ 100.000,-! Lees meer en koop loten

Alle teams hebben twee boekjes met loten ontvangen. Voor het jeugdteam wat de meeste loten verkoopt, zal een clinic worden georganiseerd. Voor het seniorenteam wat de meeste loten verkoopt zal een schaal bittergarnituur en 2 kannen bier beschikbaar worden gesteld.

 

De loten zijn ook verkrijgbaar achter de bar van onze kantine! 

 

Schalke auf Tournee

Op 23 en 24 oktober 2018 zou onze club worden omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Op verzoek van het bedrijf “Schalke auf Tournee”hebben wij een oproep gedaan aan onze jeugdleden om zich in te schrijven voor de Schalke auf Tournee voetbaldagen om te trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen en een bezoek te brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen.

 

In juni jl. hebben degenen die zich hadden opgegeven echter het bericht ontvangen dat het project niet rendabel genoeg was en het bedrijf “Schalke auf Tournee”haar faillissement aan ging vragen. Wij betreuren dit ten zeerste en begrijpen de teleurstelling. Wij hebben geprobeerd bij het bedrijf “Schalke auf Tournee”te achterhalen, wie zich voor deze dagen had ingeschreven. Helaas zonder resultaat. Inmiddels hebben wij van circa een 20-tal gedupeerde leden een reactie ontvangen, maar mogelijk zijn er nog meer gedupeerden. Bent u één van de gedupeerden die dit nog niet aan ons heeft doorgegeven, stuur dan een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarbij een kopie van de factuur.

 

Het lag in onze bedoeling zelf een trainingsdag voor de betreffende jeugdleden te organiseren. De leeftijden van de aangemelde kinderen, verschilt echter zodanig, dat dit voor ons niet te organiseren is. Als tegemoetkoming willen wij daarom met de gedupeerde jeugdleden en de ouders/gezinsleden die zich hadden opgegeven voor een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, een wedstrijd van Sparta bezoeken. Wij zullen de betrokkenen hier uiterlijk half oktober over informeren.

 

Een berichtje voor de keepers

Op vrijdag 26 oktober 2018 organiseert Marvin Straver (keeper Jodan Boys 1 en ervaren keeperstrainer) een gloednieuwe keepersclinic.

Dit keer geen testen, maar ruim 2 uur trainen op het pareren van schoten, de 1v1 en de spelvoortzetting! Tussendoor ontvangt de keeper een gezonde snack en aan het einde een aandenken.

 

Voor meer informatie over tijden, leeftijden, kosten en inschrijven kunt u hier terecht: https://www.straverkeepersschool.nl/clinics/

 

Koppelklaverjassen

Vrijdag 9 november 2018 wordt er weer een koppelklaverjas avond in de kantine van VV Bergambacht georganiseerd, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de bloeiende jeugd van de VV Bab.

De regel "verplicht vragen en zelf troef maken" wordt gehanteerd. Zoek dus een gezellige maat en kom klaverjassen!

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon, maar dit is inclusief 1 kop koffie en 5 loten voor de verloting. Inschrijven kan via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 - 55 195 233.

Aanvang : 20.00 uur, de kantine is vanaf 19.30 uur open.
Sluiting : circa 01.00 uur.

Zorg dat je er snel bij bent, want vol = vol en wie het eerst komt, die het eerst maalt.......

 

Gezocht!

In een brief aan de Sint hebben wij gevraagd of zijn Pieten vrijdag 30 november weer naar V.V. Bergambacht willen komen voor een Pietentraining. Sint heeft toegezegd een aantal Pieten naar onze club te sturen, maar deze Pieten hebben nog wel wat hulp nodig. Wij zijn daarom dringend op zoek naar  vrijwilligers, zodat het feest door kan gaan. De Pietentraining is voor onze jeugdleden in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar. Wij zoeken bij voorkeur ouders van kinderen in deze leeftijdcategorie, die deze avond mede willen organiseren, zodat deze trainingsavond weer een succes kan worden. Kan je ons helpen, of weet je iemand? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Maatschappelijke stage

Moet je voor school een maatschappelijke stage doen en heb je nog geen stage adres? Denk dan aan onze voetbalvereniging! Je kunt uren maken door te helpen tijdens de instuif, de Pietentraining, Tentenkamp, toernooien of het fluiten van wedstrijden. Graag ontvangen wij jouw aanmelding via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

 

Om alvast te noteren in de agenda: datum jaarvergadering: maandag 26 november 2018

26 november 2018 is er de Algemene Ledenvergadering. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. De vergadering is in de kantine van onze vereniging en start om 20.00 uur. De agenda zal rond 12 november op de website worden geplaatst!


Wij vertrouwen erop u hiermede te hebben geïnformeerd

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. Bergambacht