De tweede fase van alle competities is weer ten einde. En dat levert weer een aantal kampioenen op! JO12-1, JO17-1 & JO19-1 zijn eerste geworden in de poule en mochten zich net voor de kerstvakantie dus kronen tot winterkampioenen! JO17-1 & JO19-1 hopen na de winterstop in de Hoofdklasse uit te komen!

JO12-1 is in de 4e klasse met 13 punten kampioen geworden. Zij verloren slechts één keer, speelde één keer gelijk en wonnen de andere vier wedstrijden. Het was spannend, maar uiteindelijk hebben zij Schoonhoven achter zich gelaten met één puntje.

JO17-1 mocht zich voor de tweede keer dit seizoen kampioen noemen. Waar in de eerste bekerfase nog één keer werd verloren, werden zij de tweede fase ongeslagen kampioen. Met één gelijkspel en vijf winstpartijen werden zij met 16 punten dikverdiend kampioen in de 1e klasse. Hopelijk kan het team zich opmaken voor een nieuwe competitie in de Hoofdklasse!

Ook JO19-1 is al voor de tweede keer dit seizoen kampioen geworden. Naast de bekerfase is ook de tweede fase in een kampioenschap omgezet. Het was spannend tot de laatste wedstrijd, maar met de 7-3 winstpartij tegen Rohda'76 JO19-1 afgelopen zaterdag werd de eerste plek veilig gesteld. Het team hoopt net als JO17-1 na de winterstop in de Hoofdklasse uit te komen. 

We mogen het dan toch wel uniek noemen als we na de winterstop maar liefst vier teams hebben binnen onze vereniging die uitkomen in de Hoofdklasse. JO11-1 & JO13-1 hebben de tweede fase al op dit hoge niveau gespeeld, het zou mooi zijn als de JO17-1 en JO19-1 daar aan toegevoegd kunnen worden. Afgelopen zaterdag werd dit feestje gevierd in de kantine!