Beste leden,

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank graag met kennis, netwerk en geld om de ambities te realiseren. Ze geven als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hen winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen zij samen met de partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Voor meer informatie en het stemmen, check https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Ook dit jaar is er dus weer de Rabo ClubSupport! Heb je een rekening bij de Rabobank en ben je lid van de bank? Dan kun je stemmen van 5 tot en met 27 september 2022. Het is dit jaar mogelijk om te stemmen via de Rabobank app of als je ingelogd bent op de website van de Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig! Rabobank leden mogen vanaf 12 jaar mee stemmen voor de Rabo Clubsupport. Ieder Rabobanklid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen of stichtingen. Ben je nog geen lid van de Rabobank, maar heb je wel een bankrekening bij de Rabobank, meld je dan nu aan als lid via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Het kost je niets, maar je kunt wel daardoor jouw favoriete vereniging steunen.

V.V. Bergambacht heeft zich ook aangemeld en zal gebruikt gaan worden voor een mooi doel binnen de vereniging! Wij hopen graag op jouw stem!

Gebruik onderstaande link om te stemmen!
https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen