Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!

Zaterdag 21 mei is VV Bergambacht JO11-1 kampioen geworden! In Nieuwerkerk werd met 13-1 gewonnen!

 

Vanaf de eerste wedstrijd van de competitie hadden de jongens het idee al dat ze zomaar eens kampioen konden worden. Menno Heij, trainer van het team, is blij met zijn groep. ''Ze zijn er veel mee bezig en dat vind ik als trainer alleen maar goed en natuurlijk heel leuk.''

 

Afgelopen zaterdag was de kampioenswedstrijd tegen Nieuwerkerk, waartegen we eerder dit seizoen nog twee keer hadden verloren. ''Heel de week ging het erover bij de jongens en ik vertelde ze ook dat ze dit niet vaak gaan meemaken.'' Je zag op het begin dat ze wat gespannen waren, maar door later gewoon te gaan voetballen, werd de wedstrijd dik overtuigend gewonnen met 1-13!

 

''De trainers van de tegenstander waren verbaasd over de progressie van de groep, wat mij natuurlijk weer blij maakt. Het geeft aan dat de jongens echt gegroeid zijn dit seizoen! Zaterdag hebben we nog één wedstrijd, waarna we met elkaar in de sloot zullen springen en het seizoen leuk zullen afsluiten. Alles te danken aan de inzet en plezier van de jongens!'', aldus een trotse trainer. 

 

Menno Heij & Pieter Hogendoorn, de trainer en coaches van het team, maar natuurlijk ook alle spelers gefeliciteerd met het kampioenschap!