Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!

Een maandje geleden werd door de scout van Sparta Rotterdam aan Gerard van Hove gevraagd of hij nog een goede keeper wist uit de Krimpenerwaard, met het geboortejaar 2012. Daar hoefde Gerard niet zo lang over na te denken en hij dacht meteen aan de beloftevolle VV Bergambacht JO10-1, want in dat team speelt een goed keepertje!
 
De scout heeft vervolgens meerdere wedstrijden gekeken en wist genoeg; Hij heeft Jaron Vonk uitgenodigd voor een stageweek. Dirk-Jan, zijn vader, is op de betreffende dinsdag en woensdag meegeweest naar Terbregge, het trainingscomplex van Sparta.
 
Het waren leuke, leerzame trainingen en Jaron genoot er enorm van. Veel intensiteit en het ging allemaal een tempotje sneller daar. Helaas was er een nog een betere, langere keeper op stage, dus was het antwoord van Sparta dat Jaron gevolgd zou blijven worden in de toekomst en dat hij aan bepaalde facetten moet gaan werken, om een nog betere keeper te worden. Maar ze zouden hem dus blijven volgen!
 
Zodoende kunnen de leiders van JO10, Marcel Teeuwen, Daniel Bullham en Marcel ten Toom, rustig gaan slapen! Natuurlijk wel gaaf en mooi dat de BVO’s ons dorpscluppie blijven bezoeken op zoek naar talenten. De afgelopen jaren zijn er wel negen jongens uitgenodigd. Een grote pluim voor al die vrijwilligers die gepassioneerd bezig zijn met de jeugd uit Bergambacht.