Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!

STOLWIJK • Bergambacht kwam in en tegen Stolwijk niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel, waardoor met nog twee speelronden te gaan de achterstand op koploper Haastrecht oploopt naar acht punten. Terwijl Haastrecht vijf kilometer verderop het kampioenschap vierde, verliet Bergambacht stilletjes de Stolkse accommodatie. 

,,Voor rust waren we nog de betere ploeg en hadden we moeten scoren,” aldus assistent-trainer Ron de Heer. ,,Na rust gaven we meer ruimte weg en hadden we deze pot zelfs nog kunnen verliezen. Nu moeten we ons zelfvertrouwen weer herwinnen en hopen op de succesvolle reeks wedstrijden in de nacompetitie, waarvoor we ons als periodewinnaar reeds plaatsten.

Stolwijk-trainer Robin van der Hulst was tevreden met de teamprestatie van zijn spelers. ,,Na de wedstrijd hadden we een barbecue en dan wil je niet met een fikse nederlaag aanschuiven. In de eerste helft hebben we heel defensief gespeeld. Na rust kwamen we er meer uit en creëerden we in de slotfase twee doelrijpe kansen. We hebben nu zes wedstrijden op rij niet verloren en dat stemt mij tevreden.”

 

Bron: Regio-voetbal