Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!
 • Special

  Lucy Heij van v.v. Bergambacht naar Feyenoord MO16 - Jarenlang trainen en wedstrijden spelen met de jongens heeft Lucy dan toch gebracht waar ze toch stiekum van droomde,... Lees meer »

 • Special

  Technische man Aart Zanen Lid van Verdienste - Aart Zanen (61) is door vv Bergambacht onderscheiden met de titel Lid van Verdienste voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger.... Lees meer »

 • Special

  Versoepelde regels voor sporten in de buitenlucht vanaf 11 mei - Uit de dinsdagavond gepresenteerde routekaart op weg naar een ‘normale samenleving’ blijkt dat vanaf... Lees meer »

 • Special

  Regiocup eerste elftal - Een aantal maanden geleden namen FC Perkouw en Schoonhoven het initiatief om regionaal een competitie te organiseren. Dit toernooi zou plaatsvinden... Lees meer »

 • Special

  Regiocups jeugdvoetbal - Door de coronamaatregelen is het al bijna het hele seizoen niet mogelijk om wedstrijden te spelen. Op het begin van het seizoen zijn er slechts een paar... Lees meer »

Laatste nieuws


Activiteiten
Verjaardagen
Plus van der Vlist
Bezemer Bouw B.V.
Adriaan van Erk
Oskam
van Driel
Otolift
Eetcafé t'Centrum
Rabobank
Bob den Boer BV