Jongens en meisjes! Ben jij na het schoolvoetbal ook enthousiast geworden? Hou je van buiten zijn en ben je ouder dan 5,5 jaar? Vind je het leuk om wedstrijden te spelen in een team, doelpunten te scoren en te verdedigen? Kom dan lekker voetballen bij V.V. Bergambacht!

Droom je ook wel eens dat je een voetballer bent en de winnende goal maakt? En zou je het leuk vinden om met vriendjes of vriendinnetjes te voetballen?Kom dan eens gratis 3 keer meetrainen met jouw leeftijdsgroep! Geheel vrijblijvend, gewoon kijken of je het leuk vindt!Voor de allerkleinste is de training op woensdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur. De andere trainingstijden zijn ook op deze site te vinden.

Als je lid wilt worden na 3 keer gratis proef trainen, doe dit dan wel voor 5 juni want dan kunnen we hiernog rekening mee houden bij de teamindeling. Na 5 juni zijn de teams ingedeeld en kunnen we niet meer garanderen dat er nog ruimte is in de teams!

Komend seizoen hebben we voor elke pupillenleeftijd een aparte leeftijdscategorie, volgens de richtlijnen van de KNVB. Dit houdt in: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11, JO12 en JO13 (en JO15, JO17 en JO19). Tevens hebben we meidenteams voor MO13, MO15 en MO19, hier hopen we een MO11 team aan toe te voegen, dus ook meisjes: meld je aan!

Meer informatie is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over een lidmaatschap bij onze vereniging en het inschrijfformulier vind je hier: http://www.vvbergambacht.nl/info/lidmaatschap