Zaterdag 16 september start de Grote Clubactie. Wil je kans maken op mooie prijzen en ook weer direct V.V. Bergambacht steunen? Koop dan onze loten. De loten kosten € 3,00 per stuk, hiervan is € 2,40 per lot voor onze vereniging. Dit jaar zal van ieder jeugdteam 1 ouder worden gevraagd, om zoveel als mogelijk loten te verkopen aan de andere ouders en supporters van dat betreffende team. Voor het jeugdteam wat de meeste loten verkoopt zal onze hoofdtrainer Bert Potuyt, met behulp van de selectie, een clinic verzorgen.

Voor de seniorenteams zullen wij de leiders benaderen, om aan de spelers en supporters van het team loten te verkopen. Voor het seniorenteam wat de meeste loten verkoopt stellen we twee kannen bier en een schaal bitterballen beschikbaar.

Ook langs de lijn zullen wij de loten aanbieden tijdens de zaterdagen in september en oktober.

In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-! Lees meer

De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugd.

Laten we met elkaar weer een succes maken van De Grote Clubactie!

Het bestuur.