Dinsdag 21 oktober jl. werd er door de heer Wim van Horssen van de KNVB een jeugdscheidsrechtercursus gegeven. Totaal 17 jeugdleden van onze vereniging hebben hier aan deelgenomen en aan het eind van de dag een diploma in ontvangst mogen nemen. 

Hierbij willen wij Stijn van Assem, Hakim Bellaado, Xander Botter, Teun van Duijvendijk, Timo van Es, Roy Fortes, Rinke den Hartog, Lennert Heerens, Fabian Heij, Gerben Heij, Rik Hordijk, Niels Klip, Stefan de Man, David Otterspeer, Bart Scheer, Bartjan Stolk en Stefan van der Waals van harte feliciteren met dit resultaat. Vanaf aankomend weekend zal deze nieuwe lichting worden ingezet op de velden. Wij hopen dat zij met veel plezier hun wedstrijdjes zullen fluiten en vertrouwen erop dat een ieder vanaf de zijlijn hun beslissingen op het veld respecteert en een scheidsrechter nooit in het openbaar afvalt. 

V.V. Bergambacht beschikt nu over 31 jeugdscheidsrechters die op toerbeurt wedstrijden van onze E- en F-pupillen kunnen fluiten. 
 

Het inplannen van scheidsrechters is de laatste jaren verzorgd door Nino Vugts. Nino heeft aangegeven te stoppen met deze taak. Langs deze weg willen wij Nino hartelijk danken voor zijn inzet. Wij hebben Patrick Aarnoudse bereid gevonden de taak van Nino vanaf heden over te nemen. Wij zijn hier heel blij mee en wensen Patrick veel succes met deze taak.